Princess Grillplaat 2021

Princess grillplaat kopen

Waar moet je opletten bij het kopen van een Princess Grillplaat

De grillplaten van Princess komen in diverse formaten, van een compacte twee-persoonsgrillplaat tot plek genoeg van 10 vrienden aan je keukentafel. Verder zijn de meeste grillplaten van Princess voorzien van een thermostaat zodat je de temperatuur makkelijk zelf kunt regelen. De wat luxere grillplaten van Princess hebben meerdere zones zodat je de temperatuur afzonderlijk kunt regelen. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld Teppanyaki gaat doen.

Princess is van origine een Nederlandse leverancier van keuken apparaten. Het motto is dan ook: In ieder huis hoort een Princess thuis. Naast grillplaten maakt Princess ook (hete lucht)friteuses en waterkokers.


De Top 5 beste Princess Grillplaten

Als je op zoekt bent naar een Grillplaat van Princess dan kies je in ieder geval voor een kwaliteitsproduct. Met een gedegen reputatie en een goede garantie.

Veel van de Princess grillplaten zijn multifuctioneel, je kunt er zowel vlees, vis en groente op grillen maar je kunt ze ook gebruiken als een Gourmetstel of voor je Teppanyaki.

Let bij de aankoop goed op de geavanceerde opties zoals een regelbare temperatuur en temperatuurzones.

1. Princess Table Chef XXL Classic

De Princess Table Cheff XXL Classic is één van de grootste grillplaten verkrijgbaar op de Nederlandse markt. En dat ook nog eens met een duurzame 4 mm dikke grillplaat.

Dankzij het formaat van 60 x 36 centimeter biedt de plaat genoeg plek voor 4 tot 6 personen en dankzij het hoge vermogen is de plaat binnen de kortste keren lekker heet en klaar om te grillen. Nog een pluspunt is het lange snoer met de ingebouwde regelbare thermostaat.

De sterke anti-aanbaklaag zorgt er voor dat vlees en vis niet kan aanbakken en dat je slechts een klein beetje olie of boter nodig hebt.


2. Princess Table Chef Pure Zwart

Deze Princess Grillplaat is echt een gaaf ding. De combinatie van de zwarte grillplaat met het onderstel van bamboe hout staat echt super op tafel. De vorm van de bakplaat is trouwens ook ideaal want alle vet en vocht loopt in met midden via een afvoerkanaaltje weg.

De Princess Table Chef Pure is geschikt voor vier personen en je kunt de temperatuur regelen via een schakelaar in drie standen. Voor vlees kies je de hoogste stand en voor vis en groente neem de lage stand.

Helaas kan deze grillplaat niet in de vaatwasser, maar de kwaliteit van de anti-aanbaklaag is hoog waardoor je de grillplaat makkelijk kunt schoonmaken.

3. Princess Table Chef Elypse Pure

Het is één van de grootste grillplaten van Princess, dat komt voornamelijk door de aparte vorm. Volgens Princess is de grillplaat geschikt voor zes personen. Wij adviseren een kleinere groep want de plaat ligt dan wel heel erg vol.

De thermosstaat is regelbaar in drie standen, en de bakplaat is uitneembaar zodat je deze in de vaatwasser kun doen.

De Princess Table Chef Elypse grillplaat is een eyecatcher op tafel, voordat je de plaat in gebruik neemt heb je wel wat werk in het ding in elkaar te zetten. Hou een schroevendraaier paraat.

4. Princess Table Chef Pro Classic

De nummer vier in onze Princess top 5 is de Classic Pro, een strakke simpele maar hele fijne grillplaat die het niet alleen goed doet tijdens een avondje grillen met vrienden maar ook gewoon in de keuken om een lekkere steak of hamburger te bakken.

De grillplaat is bijna gelijkwaardig aan onze nummer 1, alleen wat kleiner en daardoor geschikt voor maximaal vier personen. De kwaliteit is goed de plaat is dok en dankzij de tweelaags anti-aanbaklaag is de grillplaat in een mum van tijd schoon.

Met de regelbare thermostaat regel je de juiste temperatuur eenvoudig. De handgrepen van de Table chef Pro Classic hebben Cool Touch waardoor je je handen niet kunt branden bij het verplaatsen.

5. Princess Table Chef Pure Wit

Deze gave grillplaat is eigenlijk identiek aan nummer 2. alleen is de grillplaat wit gemaakt van een keramische laag. Waardoor de grillplaat extra sterk en krasbestendig is.

Doordat de bakplaat een beetje bol staat loopt vet en olie door het kleine gaatje in het midden in een handig opvangbakje. Zo voorkom je dus van die vieze vette grillplaten. Deze grillplaat is trouwens ook super voor Teppanyaki.

De temperatuur van de Grillplaat kun je in 7 standen regelen dus op hoge temperatuur je biefstukje dicht schroeien en op een lage stand voor vis en groente.